Om kunstnerne

Andreas Busk (f. 1979)

Andreas Busk arbejder i grænselandet mellem alternativ electronica og eksperimenterende lydkunst.

Andreas er kandidatuddannet i elektronisk musikkomposition fra den elektroniske projektuddannelse ‘Tonespace’ på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole og er medlem af Dansk Komponistforening.

På vej til sit nuværende musikalske og kunstneriske ståsted, har Andreas været vidt omkring. Som barn sang han i kor og spillede klassisk blokfløjte, som ung spillede han metalguitar, komponerede musik på sin Amiga 600 og øvede skalaer over grundtonen i hans knallertmotors brummen, når han kørte frem og tilbage til MGK i Vojens.

Senere studerede han blandt andet kunstfilosofi og Street Art på Hum-bas på Roskilde Universitetscenter, inden han igen vendte tilbage til musikken, nu med fokus på den elektroniske musiks kunstneriske muligheder.

Andreasbusk.dk

 

Lasse Thorning – digter (f. 1984)

Lasse Thorning debuterede i 2011 med Sådan og sådan. En samling digte i dans omkring spændinger, minder, fysiske umuligheder, nerve og fornemmelse. De livlige sensationer og det trodsige instinkt mellem hverdagens op og ned.

Lasse er tidligere dansk mester i poetry slam og er aktiv i en lang række spoken word projekter.

Ved siden af at skrive og fremføre digte, arbejder han på at sammensætte ord og lyd i båndsløjfer, loops og musik. I oktober 2011 præsenterede Lasse ny elektropoesi ved Y2KX+1 Live Looping Festival i Santa Cruz, Californien.

Lasse lever af at undervise børn og unge i performance poesi og poetry slam. I den forbindelse modtager han støtte fra Kunstrådets Huskunsterordning.
Han er medstifter af Piip Poesi i/s, som står bag poetry slam i København og litterære projekter ved bl.a. Esbjerg Kunstmuseum, Spoken Word Festvial Odense, Københavns Museum og et væld af efterskoler og gymnasier i hele landet.

Lasselasse.dk

One thought on “Om kunstnerne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

– Lydinstallation af Andreas Busk og Lasse Thorning